QT bestaat 12,5 jaar: Save the date – 11 november 2022!

News

In 2010 startte onze CEO, Francis Owusu, Quality Tracking.

Als ervaren Quality Manager, zag hij het als een droom zijn eigen kennisinstituut te starten. Samen met een groep experts die net als hij een brede achtergrond op het gebied van Quality Management hadden, huurde hij een kantoor in Almere en startte hij met zijn eerste project als interim Quality Manager.

Nu, 12.5 jaar later, bestaat Quality Tracking (QT voor intimi) uit een stabiel team van consultants en worden we door onze klanten gezien als een waardevolle sparringpartner voor al hun uitdagingen op het gebied van kwaliteit. We hebben een brede klantenkring gecreëerd en steeds meer quality experts sluiten zich bij ons aan.

Daarnaast heeft QT er sinds 2018 zelfs een zusje bij gekregen, LiaisonExperts (LEX). Een even ervaren team van consultants, maar dan op het gebied van inkoop en supply chain en aangestuurd door Richard Stempyn, inkoop goeroe van het eerste uur. Gezamenlijk bieden QT en LEX een brede ondersteuning en hebben veel van onze klanten het voordeel al ervaren van werken met experts met gecombineerde kennis van inkoop en kwaliteit.

Al met al reden voor een feestje!

Francis Owusu, Richard Stempyn en het hele team van QT en LEX nodigen jullie uit voor een inspirerende Quality dag. We zijn op dit moment het programma aan het samenstellen, het zal een dag zijn met inhoudelijke sessies, met ruimte voor netwerken. Deze (kosteloze) dag zal in het midden van het land plaatsvinden, er is plek voor 75 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Aanmelden is vanaf vandaag mogelijk via deze link

We nodigen iedereen met een Quality hart uit zich aan te melden! Heb je nog vragen? Onze officemanager, Judith Rehorst, is bereikbaar via jrehorst@qualitytracking.nl of +31 6 14 75 87 92

Previous Post
QT stelt je graag voor aan Erik: beschikbaar voor QT projecten en interessante vaste posities!
Menu